HTML

A gondolkodó portál

„Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy.” (Theodore Roosevelt) Kik? Egykori és jelenlegi pozsonyi, prágai, budapesti és brünni egyetemisták (de úgy is mondhatjuk, hogy fiatal értelmiségiek – nem biztos, hogy azok vagyunk, de azoknak tartjuk magunkat) Kinek? Mindenkinek, akit érdekelnek a körülötte zajló közéleti, elsősorban magyar vonatkozású események (és persze az, ahogyan mi látjuk ezeket a dolgokat…) Kinek nem? A nacionalizmus, sovinizmus, antiszemitizmus és egyéb hírhedt „izmus” hirdetőinek távolmaradását nemcsak megköszönjük, de ha kell, teszünk is az eltávolításukért (vagyis: nem szeretnénk se zsidózni, se buzizni, se hülye tótozni). Még valami? Nem hiszünk az objektív nézőpontban, így magunkról se állítjuk, hogy elfogulatlanok vagyunk. Nem a pártatlanságra törekszünk, hanem arra, hogy anélkül alkossunk véleményt, hogy ebben minket bármilyen párt, kormány vagy nagyhatalmi szereplő befolyásolna. Nem tartjuk magunkat tévedhetetleneknek, de ez nem akadályoz meg minket abban, hogy gondolkodjunk, s szellemi tevékenységünk eredményét papírra vessük. Kapcsolat: korkep (kukac) korkep (pont) sk

Friss topikok

Linkblog

2012.01.03. 00:20 Király Zsolt (Körkép.sk)

Íme az első választási óriásplakátok (képriport)

(újabb képekkel frissítve). Nézegessünk választási óriásplakátokat. Január elsejével a politikai pártok is megjelentek első választási hirdetéseikkel.Összeállitásunkban ezek között tallózunk, olvasóinkat pedig arra kérjük, amennyiben továbbiakról tudnak, és sikerült lencsevégre kapniuk, küldjék el nekünk a korkep(kukac)korkep(pont)sk címre.

Magyar Koalíció Pártja:

Az MKP négy különböző üzenettel jelent meg a hirdetőfelületeken.

  

mkp_bill_01.jpg

anyanyelvi oktatás

mkp_bill_02.jpg

munkahelyteremtés

mkp_bill_03.jpg

magasabb nyugdíjak

mkp_bill_04.jpg

megfelelő egészségügyi ellátás

Mint látható, Berényiék az oktatás, munkahelyteremtés, szociális helyzet és az egészségügy kérdését tartják a legfontosabbnak a kampánytémák közül.

Szabadság és Szolidaritás pártja:

sas-predvolebne_billboardy-januar.jpg

Richard Sulíkék első körben gazdasági kérdésekkel indítanak. Szlovákia jövője az adósság nélküli Európában van (az eurómentőüöv láthatóan még mindíg rezonál), hirdetik.

Smer:

smer_vianoce.png

A Smer már karácsony előtt megjelentek a piacon, az összetartást hangsúlyozva. Januári billboardjaikon, melyeket ugyan már láttunk de fotónk még nincs róla, Robert Fico  a biztonság az ország lakosai számára. Ehol ni:

smer1.jpg

Fico és a biztonság…

smer2_0.jpg

Kaliňák és a biztonság…

smer3.jpg

Paška és a biztonság…(Képek: SME.sk)

SDKÚ-DS:

A piacvezető kétségkívül a (jelenleg még) legerősebb kormánypárt, mely több mint ezer billboarddal van kint az országban.

web-banner-roky-2010.jpeg

Ezeken az igazságszolgáltatás rendbe tételét…

web-banner-roky-2002.jpeg

…és a reformokat hirdetik. Dzurindáék szerint folytatásra van szükség.

sdku.jpg

(Kép: SME.sk)

SNS:

Slotáék vicces billboardjai néhány hete már kint virítanak. Még Dél-Szlovákiában is. Mivel kissé már aktualitásukat vesztették, hamarosan várható az update.

sns-predvolebne-billboardy-december.jpg

(kép: aktualne.sk)

Most-Híd:

Bugárék vizuáljaiból egyelőre még nem láttunk sehol, de információink szerint többek között a következő felirat lesz rajtuk: "Tapasztalat. Hogy talpon maradjunk".

Akinek van róla képe, kérjük küldje el nekünk. (Megj. Időközben szereztünk egyet, íme):

m-h.jpg

(Kép: SME.sk)

(frissítjük).

Szólj hozzá!

Címkék: választások sas mkp smer billboard óriásplakát parlamenti


A bejegyzés trackback címe:

https://korkep.blog.hu/api/trackback/id/tr743515363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása